Home Personal Mereu aproape de comunitatea SuperBlog

Mereu aproape de comunitatea SuperBlog

0

Este o plăcere de fiecare dată să fiu partener SuperBlog. Nu o să uit niciodata emoțiile și bucuriile pe care mi le-a adus această competiție de blogging. Pentru mine nu este doar o competiție, ci o comunitate care se mărește de la an la an cu noi membri.

De curând s-a terminat ediția de primăvară, numită sugestiv Spring SuperBlog 2023.

Clasamentul final se găsește aici, iar eu vreau să-i felicit pe cei care s-au clasat pe primele poziții, dar și toți finaliștii.

SuperBlog oferă o satisfacție intrinsecă, pe lângă premiile care pot fi câștigate, de aceea cred că sunt atât de mulți participanți care se înscriu an de an, iar lor li se alătură și alții.

Ediția aceasta de primăvara a fost un pic diferită de ediția pe care am câștigat-o eu pentru că SuperBlog se modifică în funcție de participanți și feedbackul acestora. De asta au grijă Albert și Claudia care organizează și se asigură de bunul mers al competiției. Dacă ești blogger și nu-i cunoști încă înseamnă că e cazul să te înscrii la ediția de toamnă pentru a păși în această comunitate de oameni perseverenți și creativi.

Mi-ar plăcea să fac cunoștință cu participanții noi la Hotel Opal care ne-a făcut o invitație foarte frumoasă tuturor bloggerilor, dar și partenerilor SuperBlog, de a merge în stațiunea Cap Aurora. 

Am mai fost în Cap Aurora la gala din 2022, la Hotel Opal, de unde am o grămadă de amintiri frumoase și am făcut și un vlog:

Sunt nerăbdătoare să mă reîntâlnesc măcar cu o parte din membrii comunității SuperBlog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here