Home Personal Primăvara aceasta a venit cu gânduri și dor de SuperBlog

Primăvara aceasta a venit cu gânduri și dor de SuperBlog

0

Astăzi m-am uitat la ghiocei. Am lăsat soarele să-mi mângâie obrajii dați cu SPF. Am trecut pe lângă tarabe pline de mărțișoare și m-am gândit la persoanele dragi din viața mea cărora vreau să le ofer unul. Nu pentru că au ce face cu acel mărțișor, ci pentru că noi oamenii avem nevoie de metode și motive pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a ne aminti că apreciem și suntem apreciați. Suntem legați de simboluri și amintiri. Suntem conectați.

Acestea sunt doar câteva gânduri pe care venirea primăverii le-a născut în mine. Însă mai e un sentiment, acela de dor. Dorul pentru momentele în care alegeam florile pentru profesoare. Dorul de a-mi număra mărțișoarele când ajungeam acasă de la școală. Dorul de a mânca ciocolată primită, dorul de a mă îmbrăca în rochii, dorul de a scrie toată primăvara articole pe blog.

Dorul de a scrie toată primăvara articole pe blog

Acum că am ajuns aici, vreau să dau câteva detalii organizatorile bloggerilor, celor care vor să se provoace și să se bucure de un proces de creație, dar de ce nu, și de șansa de a câștiga multe premii. De fapt, nu vă dau eu aceste detalii, vă las să le descoperiți de la sursă: aici. Eu doar transmit un sentiment, un gând. Scriu instinctiv acum, fără structură. Scriu ca să scriu pentru că iubesc să scriu, iar SuperBlog îmi reamintește de fiecare dată asta, chiar și la 4 ani de când sunt doar blogger partener, fără a participa în competiție direct.

Îmi lipsește disciplina pe care mi-a dat-o competiția SuperBlog, iar ediția de primăvara e specială pentru mine. Eu fiind câștigătoare de ediție Spring.

Competiția Spring SuperBlog 2024 începerea odată cu primăvara, iar înscrierile sunt deschise și te așteaptă dacă ești blogger dornic de aventură. Să fie competiție! Să fie fresh content!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here