Home Personal Ce am mai făcut în perioada de izolare

Ce am mai făcut în perioada de izolare

2

În această perioadă nu am apucat să mai scriu pe blog. De când s-a terminat competiția SuperBlog, nu am publicat decât un articol scris de Emil Călineascu.

Nu știu unde dispare câteodată toată determinarea de a așterne cuvinte, dar uite că se întâmplă și mă trezesc că nici măcar nu am intenția de a mă apuca să scriu, darămite să termin un text. Acum mi-am amintit de George R. R. Martin care e printre scriitorii mei preferați, dar și printre cei mai lenți. Aștept a 6-a carte din „Cântec de Gheață și Foc”, seria care stă la baza serialului „Games of Thrones”, de vreo 9 ani. Singura diferență dintre mine și el e că că romanele lui au 1000 de pagini, iar articolele mele 1000 de cuvinte. Și ar mai fi și că el are intriga și trecutul personajelor din primele cărți de care trebuie să țină cont. Apoi ar mai fi că el are succes și e bărbat și are de vreo trei ori greutatea mea și… Ce să mai! Sunt o grămadă de diferențe, dar, pur și simplu, când nu reușesc să scriu, mă gândesc la el.

Partea bună e că pe lângă scris mai am și alte pasiuni. Această periodă, declarată stare de urgență, mi-a oferit prilejul să mă ocup de un proiect drăguț la radio Itsy Bitsy.

Am creat filmulețe de art&craft care să-i țină ocupați pe copii în izolare

Am lucrat și împreună cu Andrei Neagu la noul lui clip muzical

Acesta a fost realizat cu peste 20 de persoane în perioada de izolare. Cum a fost posibil? Afli aici!

O altă pasiune cu care m-am jucat în perioada de izolare a fost actoria

Una dintre primele mele iubiri este actoria. Deși mi-am pierdut la un moment dat dragul pentru ea, în această perioadă am încercat să mă reconectez cu plăcerea de a mă juca. Mi-am dat frâu liber imaginației, ceea ce încerc să fac tot mai des în ultima perioadă. Să fiu mândră de cine sunt, căci dacă nu ne apreciem noi înșine, atunci cine?

2 COMMENTS

  1. E genială ideea ta cu marioneta, trebuie clar să le fac copiilor. Eu le-am pus în scenă o piesă de teatru cu lego după una din poveștile scrise de mine. S-u distrat de minune. Acum că mi-ai dat ideea, le fac teatru din povestea aia cu marionete 🙂
    Pasiunile tale te vor ajuta enorm când vei deveni mama și, mai mult, la cât ești de creativă, îți spun eu că tendința va fi să-ți tot descoperi altele și altele (nu trebuie să fii mamă pentru asta) 🙂 Pur și simplu ți se potrivește ce faci. Te felicit!

    • Mulțumesc frumos!
      Da, e foarte distractiv să faci păpuși. Iar poveștile sunt extrem de amuzante pentru cei mici, sunt convinsă că s-au distrat pe cinste. 🤗

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here