Home Personal Pozele de Crăciun, necesare sau moft?

Pozele de Crăciun, necesare sau moft?

0

Deja fredonez colinde și mă uit cu jind la turta dulce și ciocolățelele cu aromă de portocală din magazine. Cu drag mă uit și pe pozele de anul trecut cu specific de Crăciun. Nu mi-a luat mult să-mi dau seama că toată lumea ar trebui să aibă poze de sărbători. 

Motive pentru care să îți faci poze de Crăciun

1. Pentru a celebra oamenii dragi din viața ta

O ședință foto cu familia sau prietenii înseamnă timp petrecut împreună râzând, gândindu-te la poziții pentru poze, vorbind, descoperind mai multe despre oamenii din viața ta decât dacă ați sta pe canapea și v-ați uita la Netflix. 

Fotografiile de Crăciun înseamnă timp petrecut împreună cu cei dragi!

2. Pentru a crea tradiții cu familia

Crăciunul ne aduce mai aproape de cei dragi, așa că să-ți creezi o tradiție din a face un portret de familie de Crăciun e o modalitate de a-ți vedea copiii, părinții, partenerul crescând și dezvoltându-se de-a lungul anilor. Copiii pot prelua aceastra tradiție cu familiile lor, iar când se vor uita în urmă la fotografii, își vor aminti de copilărie și cel fel de farmec avea Crăciunul pentru ei. 

Poză de la sesiunea foto din anul 2021

4. Pozele pot deveni cadouri perfecte

Cadourile personalizare sunt întotdeauna mai apreciate, iar partea cea mai bună la a avea poze de Crăciun e că poți oricând să le printezi și să se faci cadou.

5. Poate fi foarte distractiv

Ideea de a te duce să-ți umpli casa de crenguțe, sclipici și să nu înțelegi de ce un colț al casei arată bine, dar în poză nu se transpune poate fi foarte strasant. 

Dar experiența unei ședințe foto de Crăciun are menirea de a fi relaxantă. Cel mai ușor e să apelezi la studio-uri foto care au deja decoruri și experiență. Așa vei fi liniștit că pozele vor ieși bine.

6. Ai șansa de a da „în mintea copiilor”

Am văzut odată cu Halloweenul că iubim să fim copii, să ne costumăm, să ne bucurăm de sărbători.

Crăciunul e un prilej minunat de a purta rochiță de Crăciuniță sau coarne de ren, ochelari sclipicioși sau căciuliță roșie și tuturor să li se pară asta nu doar perfect normal, cât și foarte simpatic. 

Pozele de Crăciun sunt prilejul ideal de a ne juca, de a ne îmbrăca haios sau asortat cu copilul nostru. Sunt o variantă de a ne îmbrăca foarte elegant sau ca un spiriduș. Sky is the limit!
Nu pot numi moft ceva care aduce atâtea motive de bucurie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here