Home Personal Primul tur în noua mea casă!

Primul tur în noua mea casă!

5

După câteva luni de așteptare, multă birocrație și ceva pandemie, am reușit să intru în posesia cheilor noii mele case. Am foarte multe idei despre cum voi transforma casa, așa că promit să te țin la curent cu evoluția construcției și a designului interior.

Până atunci, pentru a marca primul “unboxing“/tur virtual, am făcut acest vlog pentru a împărtăși și cu tine această nouă experiență:

Tu cum ai transforma garsoniera? Ai opta pentru o două camere sau ai păstra aceeași împărțire?

5 COMMENTS

  1. Felicitări, Cătălina! Ma bucur mult pentru tine! Uitându-mă la filmulețul tău mi-am amintit enorm de noi acum 2 ani când ne – am luat un apartament cu 4 camere exact în stadiul în care este și garsoniera ta. Era distrus, săracul, dar eram atât de fericita. Acum, doi ani mai târziu, ne-am mutat în sfârșit în el și suntem super fericiți. Uneori nu îmi vine sa cred, încă mai simt ca visez, știind cum arăta atunci și cum e acum!
    Și ca să răspund la întrebarea ta… Eu am spart bucătăria și am făcut open space, câștigând astfel niște spațiu. Sa fiu în locul tău as face la fel. Nu știu cât ai de gând sa stai în acel apartament, dar oricum ar fi vei găsi util în timp sa ai o camera în plus (adică living separat de dormitor). Eu am sacrificat inclusiv un hol și am făcut dormitor matrimonial incluzând Baia Mare în dormitor (lăsând Baia mica doar pentru copii și pt oaspeți). Ca idee… Eu personal consider ca e bine ca spațiul tău sa ți-l păstrezi intim… Și atunci mai ai nevoie de spațiu pt când ai musafiri.
    Oricum, felicitări din suflet!!!

  2. Sa stii ca m-am uitat cu atentie la filmuletul tau si are potential garsoniera. Bine ca esti suepr tanara si urci usor pana la 4, ba chiar iti faci si niste muschi 🙂 Multa rabdare, Catalina, ca va fi ceva de munca, dar asta-i si farmecul cand esti tanar, sa-ti poti pune amprenta si apoi sa te simti ACASA !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here