Home Personal Puzzle de motive pentru a participa la Spring SuperBlog

Puzzle de motive pentru a participa la Spring SuperBlog

0

Acesta este articolul prin care îmi anunţ, deja a treia oară, participarea la SuperBlog. Nici nu mai ştiu ce şi cum să scriu, pentru că, aşa cum e de obicei pentru mine, intru în acest joc, numit competiţie, fără aşteptări, doar cu multă curiozitate.

SuperBlog este o competiţie de blogging creativ şi există o mulţime de motive pentru a participa. Multe tot scrise, în tot felul de variante, de multitudinea de bloggeri care au intrat în această comunitate de-a lungul timpului. Cele mai relevante, descrise clar, le vei găsi în articolul acesta. Vin totuși cu câteva completări, un pic mai zăpăcite.

Una bucată motiv de participare

Organizatorii ne-au provocat să completăm articolul cu propriile motive, iar eu am spus DA pentru Spring SuperBlog 2020, cum am răspuns DA şi provocării, trezindu-mă faţă în faţă cu un draft de articol gol, o minte fără inspiraţie, absorbită de astenia de primăvară. Aşa mi-am dat seama că acesta este primul motiv pentru care ai alege Spring SuperBlog, căci e primăvară şi SuperBlog-ul e pastila împotriva stărilor de nostalgie, epuizare, apatie specifice asteniei. Crede-mă, dacă te vei dedica real şi total, astenia se va speria de energia ta!

Încă una bucată motiv de participare

Îți vei exersa cel mai important organ din corp, și anume, creierul, care deși nu e mușchi, are nevoie de propriul antrenament. Cu probe diverse, din domenii de care poate nici nu ai auzit, nu ai cum să nu afli informații noi și să trebuiască să găsești soluții creative pentru a te mula pe o probă sau pe alta, respectând în totalitate ființa ta. E foarte important să știi cine ești, să adaugi temelor “filtrele” proprii.

Motivul meu preferat

Poți comanda mâncare fără să te simți vinovat! Oricum nu ai timp să mai tai ceapă, ardei și castraveți, dar cu o mână poți să scrii și cu alta să mănânci pizza. Dacă totuși ești adeptul gătitului, nu te vei mai plictisi nicio clipă, timpul de gătit se combină minunat cu cel de gândit (la ce vei scrie pentru următoarea temă).

Ultima bucată motiv de participare

SuperBlog este o comunitate, cu oameni deschişi, plini de viaţă şi idei, atât de multe că la un moment dat pot deveni enervanţi (până la urmă, e o competiţie, nu?). Însă, la finalul perioadei, care se întinde pe câteva luni (vreo două), îţi dai seama că motivul adevărat pentru care rămâi în continuare lângă SuperBlog, nu sunt premiile, ci oamenii.

Dacă ești blogger cu peste 20 de articole publicate și o vechime de peste trei luni, hai să ne cunoaștem! Hai să ne “furi premiile” (celor vechi), iar dacă nu-ți iese din prima, oricum vei avea parte de un timp minunat. În plus, vei putea să adaugi propriile “bucăți” de motive, prin vocea ta, pe blogul tău. Sigur multe motive vor fi ca ale celorlalti, dar la fel de convinsă sunt că cel puțin unul o să fie al tău, personal și puternic, și-l vei descoperi, mai devreme sau mai târziu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here