Home Interviuri Câștigă un set din argint, cu perle Swarovski (Facebook GIVEAWAY!)

Câștigă un set din argint, cu perle Swarovski (Facebook GIVEAWAY!)

4

Spuneam într-o altă postare că vreau mărțișor și că poate fi orice, doar să fie din suflet, așa e pentru mine si cu 8 martie, dar parcă ”orice-ul” ăsta e și mai frumos dacă sclipeste în soare, e făcut handmade și are o poveste în spate. Împreună cu Roxana Neagu, creatoarea Cristalino Bijoux am organizat concursul ăsta pe Facebook pentru femeia din tine sau pentru femeia de lângă tine (așa că dacă ești bărbat, poți să participi și tu).

La concurs poți câștiga setul ăsta faindin argint 925, cu perle Swarovski:

Ce altceva mai creează Roxana Neagu? Foarte multe! Spre exemplu, mi-a furat privirea pe Facebook, o colecție cu molecule:

Apoi am dat de cercei speciali și brățări finuțe. Produsele sunt din argint și mi se par o alegere potrivită pentru a străluci la evenimente.

Sunt bijuterii pe toate gusturile în magazinul online al Roxanei, iar eu o cunosc de mult, așa că am în colecția mea câteva dintre aceste bijuterii care s-au păstrat foarte bine în fața timpului. Dacă ar fi să o descriu în câteva cuvinte, ar fi greu, pentru că știe să facă atât de multe și e plină de energie. Totuși, îmi iau această misiune și spun despre ea că e plină de viață, pasionată de muzică, teatru și foarte creativă. Mai multe despre bijuteriile Cristalino Bijoux, ne spune Roxana Neagu, care s-a încumetat să-mi răspundă la câteva întrebări.

De unde s-a născut pasiunea pentru bijuterii? Cum a început totul?

Mi-am descoperit pasiunea pentru bijuterii la 14 ani într-un context ușor amuzant. Tot cumpăram bijuterii handmade de la o doamnă și într-o zi mi-am dat seama că aș putea face și eu. Pe vreme aceea, ce-i drept, lucram și cu hârtia diverse tehnici origami și așa am pornit cu bijuterii din hârtie mai întâi . Au fost tot felul de experimente și aveam o bucurie enormă să-mi văd prietenele purtând bijuterii făcute de mine, chiar și din hârtie. Uite așa, de atunci, în fiecare zi învăț câte ceva nou despre bijuterii și cred că asta voi face până la adânci bătrâneți. Au trecut deja 11 ani.

Fiecare bijuterie de-a ta are un mesaj, e unică, de unde îți vine inspirația?

Bijuteriile pe care le lucrez pentru Cristalino Bijoux sunt speciale datorită poveștilor pe care le-am clădit pentru fiecare colecție în parte . Cred că acest aspect face acest mini brand să fie diferit și apreciat din ce în ce mai mult de oameni. Ceea ce mă inspiră zilnic este natura și profunzimea ei chiar la nivel atomic. De acolo a apărut ,spre exemplu, colecția Chemistry, apoi Organic… și tot așa. Nu poți trece peste o zi fără să observi cât de schimbătoare e natura.

Pe final, ne poți împărtăși un secret din meșteșugul tău?

Un secret…hmm… Bunătatea e cea mai importantă pentru mine, de acolo a apărut și tagline-ul “Handcrafted with Kindness”.

4 COMMENTS

  1. Sunt superbe toate bijuteriile de pe site, nu doar setul care este premiu la concurs. Chiar vazusem concursul pe Facebook si uitasem unde. Ce bine ca te urmaresc! Am sa ii dau share pe pagina mea de concursuri sa participe si prietenii.

  2. Buna ziua,va admir pentru ceea ce faceti,iubesc argintul,il folosesc de cand am probleme de sanatate,am observat ca pielea mea il tolereaza.
    Acum cativa ani,fiind tanara cand a debutat aceasta nemiloasa boala,m-a facut neputincioasa si nefolositoare,asa ca am inceput sa fac goblenuri.

    • Adevărul este că argintul are multe proprități benefice stării noastre de bine. Mă bucur că funcționează pentru dvs. și eu am o preferință tot pentru argint.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here