Home Personal Mi-am făcut vlog?

Mi-am făcut vlog?

25

Sunt în concediu. Nu am laptopul la mine, așa că nu voi scrie prea mult, dar vă voi arăta două filmulețe. Nu îmi propun să-mi fac vlog, dar aveam chef de filmat. M-am gândit la două subiecte și au ieșit aceste clipuri:

Este clar că nu am prea multe vizualizări. Nu mi-am făcut un nume, nici promovare, nici măcar nu am încercat, dar ce m-a stârnit este că la al doilea clip am un dislike, vreo 4 like-uri și vreo 50 de vizualizări. L-am distribuit printre prieteni, deci unul m-a “trădat” aș putea glumi. De aici s-a născut o curiozitate. Cum like-urile și dislike-urile sunt anonime pe Youtube, tu dai dislike cunoscuților? Cum reacționezi când nu îți place o postare de-a unui prieten?

25 COMMENTS

 1. Nu am dat niciodata dislike, nici prietenilor, nici strainilor. Daca nu imi place, trec mai departe

 2. Bafta cu noul canal de youtube. In rest, nu stiu ce sa iti spun. Dislike nu am dat niciodata, cred ca invidia ar fi motivul pentru care unii apasa butonul asta.

 3. Felicitari! Nu te lasa influentata de dislikeuri, de obicei vin de la oameni rautaciosi/invidiosi/cei care nu au ce face. Eu am un canal de YT, am observat si eu setea asta cu dislikeurile dar nu o mai pun la suflet. Daca mie nu imi place un clip, dau x la pagina si caut ceva pe placul meu.

 4. Of, analizele alea… chiar nu mai aman. Bine ca mi-am amintit vazand primul tau clip. Esti la inceput, ofera-ti timp si o sa vezi ca vei creste 🙂

 5. sa stii ca poti sa iti faci linistita vlog. Am ascultat mai mult, vizuionat putin (din lipa de timp) primul video si esti foarte cursiva si coerenta. Referitor la unlike, nu prea dau asa ceva. De ce sa ma obosesc sa dau un click in plus? Daca imi displace ceva, ies direct si gata.

  • Cam așa și eu. Am dat vreo 2-3 dislike-uri la niște clipuri care chiar erau fără nicio speranță, dar în general, ce nu-mi place, nu vizionez 😂

 6. Daca te simti bine discutand ar fi si pacat sa nu iti faci vlog. Eu nu as putea niciodata, sunt prea rusinoasa. Cat despre like-uri si sislike-uri, cred ca sunt perosane care din invidie dau dislike. Daca nu mi-a placut ceva, am iesit si aia a fost.

  • Eu cred că ai putea, doar nu ai încercat. Dacă poți să ai o conversație coerentă și cursivă cu o prietenă, sigur poți și cu camera de filmat.

 7. Super! Pei keep going ca nu poti sa ai de la primele videouri sute de realizari 😘🤗

 8. Eu zic sa continui sa faci filmulete, esti foarte volubila. 🙂 Cat despre dislike, asta e frustrare. Nu iti place, treci mai departe.

 9. De regulă, îmi place să încurajez, să ajut. Mi se pare, de fapt așa am fost educată, că un bine nu-l poate face decât un om, pe când un rău, orice …
  Felicitări pentru videoclip și muuuult succes!
  Personal, cred că ai toate atuurile necesare pentru a continua/ face un vlog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here