Home Interviuri Mă machiez prea mult? Dansez singură în baie? | Q&A CU PRIETENUL...

Mă machiez prea mult? Dansez singură în baie? | Q&A CU PRIETENUL MEU

5

E o plăcere în a vorbi despre tine, dar și în a afla despre alții. Așa că am făcut primul meu clip Q & A (questions and answers).

Tu ai avea vreo curiozitate? M-ai întreba ceva?

5 COMMENTS

  1. Faină aplicația … depeni amintiri și uite așa poate cercul de prieteni devine mai solid!
    Tu ești o simpatică Câtă dragă …! 😆

  2. Sunteti 2 simpatici, imi place de voi 🙂 Eu am o mare curiozitate, sa stii: dupa ce am citit un interviu in care vorbeai despre carti, am aflat ca ti-ai dori sa scrii o carte sau ai inceput deja, zi-mi, te rog, daca va fi biografica, mie-mi plac la nebunie cele biografice, cred ca doar atunci personajele pot fi … desăvârșite.

    • Mulțumesc frumos! Nu va fi biografică pentru că nu simt că aș avea suficiente de spus încă. Poate peste niște ani, dacă voi simți că experiența mea poate fi motivantă pentru ceilalți, mă voi gândi și la asta.

      • Cu placere! E foarte echilibrat raspunsul tau, Catalina si cred ca e mare lucru sa-ti vezi limitele, ca om. Multi dintre noi ori ne subestimam, ori ne supraestimam. Realizez si eu ca una ar fi fost sa scriu o carte la 25 de ani si alta ar fi sa o scriu acum (si nu, nu doar pentru ca sunt mama, ci mai ales pentru toata experienta de viata acumulata in cei 37 de ani). Mult spor sa ai 🙂 .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here