Home Recomandări Toamna și școala au sosit, pe GLAMI haine am ochit!

Toamna și școala au sosit, pe GLAMI haine am ochit!

0

Există mai multe locuri în această lume în care mă simt foarte bine, în unele nici n-am ajuns, dar din cele pe care le am aproape, în care mă pierd uneori cu orele, este dresingul. Nu pentru că aș avea extraordinar de multe haine, dar cele pe care le am îmi doresc să mă reprezinte în totalitate, atât în funcție de ocazie și sezon, cât și în funcție de ce vreau să spună despre mine. Toamna deja a venit, școlile și facultățile își deschid porțile, dar nici vântul și ploile nu se lasă mai prejos.

Ținuta are forța de a-ți schimba starea de spirit. Deseori am purtat ținute care mi-au crescut încrederea în mine pentru că mi se potriveau mânusă (pantalon, rochie, căciulă, orice articol de îmbrăcăminte pentru că toate ar trebui să ți se potrivească. Nu știu cine inventează expresiile acestea, dar eu m-am hotărât, de acum voi spune „să se potrivească pantalon”). Așadar, pentru a se potrivi orice pe noi pantalon, primul pas este să alegem și să ne luăm timpul necesar pentru a găsi hainele potrivite, altfel, oricât de frumos ar fi un articol vestimentar, nu ne vom simți confortabil purtându-l.

Unde găsești ținute inspirate pentru toamnă?

Eu sunt adepta online-ului. Îmi place să navighez, să mă uit la ținute, să fie o diversitate de branduri, să pot căuta în bara de search și să fiu destul de rapidă. Fără probleme pot să reușesc asta pe GLAMI România care au sute de magazine și branduri.

Trebuie să ai sneakers!

Încălțămintea e extrem de importantă! Modul în care păsim dictează felul în care arată corpul nostru. Încălțămintea necalitativă poate strica postura, așa că eu aloc mare atențe pantofilor sport pe care aleg să-i port.

Începutul școlii e un prilej minunat de a-ți lua câteva perechi noi, poate unii confortabili pe care să-i porți constant, iar alții ideali pentru orele de sport. N-are cum să se demodeze ediția de pantofi sport Nike Air Force, care este una dintre cele mai populare ediții Nike. Ei sunt ideali atât pentru activități de zi cu zi, cât și pentru antrenamente sportive. Teneșii sunt altă opțiune perfectă pentru studenți și elevi. Vans Old Skool sunt extrem de iubiți și pot fi combinați cu foarte multe articole vestimentare, de la blugi sau pantaloni, până la fuste sau rochii.

Ghiozdanul e esențial!

Când ne gândim la școală în minte ne vine imediat și ghiozdanul perfect atât funcțional cât și estetic. Pentru mine, în școală, era important ca ghiozdanul să fie încăpător și cu patternuri interesante. Îmi plac mult modelele de la Vans. Dar dacă preferi un alt stil, găsești o grămadă de modele pe GLAMI România.

Jacheta se poartă toamnă!

Nu suntem întotdeauna încântate că trebuie să ne luăm mai multe straturi de haine, dar și acesta e un prilej de a face combinații fericite. Blugul e o opțiune de material extrem de versatil, căci poți să-l asortezi cu orice, plus că e foarte rezistent.

Pentru un look elegant poți opta pentru un pardesiu sau un palton din piele sintetică. Uite câteva modele pe care le-am văzut pe GLAMI și încă nu mă pot hotărî care îmi place mai mult:

Tie-dye

Sigur ai auzit de tie-dye până acum, dar dacă n-ai avut curajul să poți această nebunie de culori te-aș provoca să o faci toamna această. Desigual au o mulțime de haine în acest stil, care pe mine mă fascinează. Un tricou tie-dye are nevoie doar de o pereche de blugi sau o fustă simplă pentru a fi îndrăzneț și surprinzător.

La Glami România găsești nu doar astfel de tricouri, dar multe, multe alte haine, căci e un fel de mall virtual, unul imens, cu sute de magazine online și o mulțime de branduri renumite.

Fii cool!

Știu că deja ești prin simplul fapt că citești acest articol și te interezează vestimentația ta. Vreau doar să-și reamintesc să te simți bine în pielea ta. Indiferent de ce combinații faci, de cum schimbi costumele, fustele și pantalonii, cel mai important e să ai zâmbetul ca accesoriu.

Spor la cumpărăturile Back to School!

  • Articolul este sponsorizat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here