Home Recomandări 15 conturi de Instagram creative care te pot inspira

15 conturi de Instagram creative care te pot inspira

3

Unii oameni sunt pur și simplu interesanți. Alții au povești de spus. Mulți sunt talentați cu carul. Ei bine, am făcut o selecție personală de 15 conturi de instagram creative care mă inspiră.

eckyo.me

Pe acest cont vei găsi personaje drăguțe și idei motivaționale. În patru cadrane, se prezintă situații care transmit un sentiment de bine. Postările de aici îmi amintesc să-mi apreciez viața.

marco.grassi.painter

Dacă vrei să rămâi cu ochii bulbucați și gura mai mare decât un pomelo, trebuie să vezi picturile lui Marco Grassi. Da, uită-te încă o dată, sunt picturi, nu poze!

Marco Grassi e pictor de origine italiană, născut în 1966. Trăiește și lucrează, în prezent, în Lugano, Elveția. Portretele create de el sunt remarcabile, fascinante, mirobolante, extrafabulositoare. Merită să se inventeze cuvinte pentru talentul lui.

idafrosk

Mie când eram mică mi se spunea să nu mă joc cu mâncarea. Se pare că nu a fost și cazul celei care a creat acest cont de Instagram. Ida Skivenes e din Norvegia și face artă din aranjamentul mânării în farfurie.

archdaily

Dacă îți place arhitectura, clădirile, ideile inedite, @archdaily e de urmărit. Trandurile nu se schimbă doar la haine, ci și în ceea ce privește designul și construcțiile.

Coupdegracefarris

Așa cum se descrie, e doctoriță ziua, iar noaptea e caricaturistă. Fiind mamă, are câteva desene tare simpatice despre viața cu copii, dar nu numai. Oricum, te vei regăsi cu siguranță în multe din creațiile ei.

iloveplaymo

Jucăriile Playmobil sunt destul de populare și îndrăgite pentru că poți recrea, în joacă, viața de zi cu zi. Iată că cineva s-a gândit să surprindă în fotografii aceste personaje din plastic.

kevinlustgarten

Pentru video-uri inedite, creative, editate extrem de bine, merită să-l urmărești pe Kevin Lustgarten.

davidhicksstudio

Arta apare în tot felul de forme. Eu am copilărit într-un oraș recunoscut pentru meșteșugul din ceramică. Îmi amintesc că făceam trandafiri și, mai târziu, farfurii. David Hicks crează tot felul de nebunii din lut.

amauryguichon

Parcă am poftă de o grefă. O, stai, asta e prăjitură! Motociclete, trandafiri, sticle de parfum, toate prăjituri! Nimic nu e ce pare a fi.

bucharest.wasted.youth

Dacă ar fi să dau un motto acestui cont de instagram ar fi: „Fă rai din ce ai”. Bucureștul e reinventat prin obiectivul și programele de editare ale lui Cosmin Căbăroiu.

art_quil

Doodle e un stil de a desena nu foarte complicat, dar extrem de spectaculos. Din forme mici, se crează imagini pe de-a-ntregul.

Sunt mai mulți artiști cu astfel de desene pe Instagram, recunosc că l-am pus în această listă pe art_quil și pentru că e român.

pancake_planet

Dacă vrei să ți se facă poftă și doar de niște clătite, Adina Chitu e persoana pe care vrei să o ai în lista de following.

Nu te lăsa păcălit de numele contului, ți se va face poftă și de pâine, și de paste și de prăjituri.

vladyart

Dacă îți place desenul și vedetele, vei rezona cu Vladi. E Graphic designer și are 21 de ani.

raidenbucharest

Raiden promovează Bucureștiul și se implică activ în probleme actuale, urbane și civice. Pe instagramul lui, dar și pe @bucurestirealist nu vei găsi doar poze, ci povești.

figurenschneider

Întotdeauna am fost atrasă de personaje care transmit doar după cum arată. Norman Schneider este constructor de păpuși. Crează atât păpuși pe comandă, cât și păpuși după propriile schițe. Dar acest cont nu e despre a-ți face o păpușă și a o cumpăra neapărat. Ci e despre a fi fermecat de universul imens al creativității.

Multe alte conturi de Instagram ar fi meritat menționate. În lume există oameni extraordinari. Dacă vrei să-mi recomanzi pe cineva, îmi poți scrie în comentarii.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here