Home Recomandări PantofiDeFabrica sau PantofiDePortelan?

PantofiDeFabrica sau PantofiDePortelan?

21

Marilyn Monroe, considerată sex-simbolul secolului XX, spunea: “Dă-i unei fete pantofii potriviți, iar ea poate cuceri lumea”.

Mereu am șimțit că trebuie să-mi spui cum ai grijă de picioarele tale, ca să-ți spun cine ești. Până la urmă, picioarele sunt cele care ne poartă dintr-o parte în alta. Sunt cele care ne susțin greutatea chiar și după Crăciun. Sunt cele care se fac primele remarcate în filmele în care divele coboară dintr-o mașină luxoasă.

Ce înseamnă totuși “pantofii potriviți”? Eu cred că pentru fiecare înseamnă altceva, mai ales în ceea ce privește aspectul estetic. Însă o trăsătură e general valabilă: calitatea.

CUMPĂRĂTURI ONLINE

Am tendința să fac cumpărături online mai des decât să mă duc în magazine fizice pentru că timpul e foarte important și am motoarele de căutare cu care pot găsi exact ce mă interesează. Așa am descoperit PantofiDeFabrica.ro, unde am constatat că pot să mă asigur că mărimea e cea potrivită prin ghidurile de mărimi pe care ni le pun la dispoziție. Eu ți le arăt pe cele pentru adulți, dar cum au încălțăminte și pentru copii, au ghid de mărimi și pentru aceștia.

În stânga e ghidul de mărimi pentru femei, iar în dreapta e cel pentru bărbați. (Sursa: Pantofidefabrica.ro)

În general, mă uit cu mare atenție la toate categoriile de pe site-urile care îmi atrag atenția, inclusiv la “Despre noi”, de unde am aflat că PantofiDeFabrica.ro a luat viață in anul 2019, făcând parte dintr-un proiect realizat din fonduri europene. Ceea ce mi-a stârnit curiozitatea chiar mai mult.

FII ANTREPRENOR ÎN ȚARA TA

Se pare că la proiectul ”FII ANTREPRENOR ÎN ȚARA TA”, au aplicat 200 de români din diaspora cu câte un plan de afacere pentru câștigarea de fonduri europene nerambursabile de maximum 40.000 euro fiecare. Din 200 de proiecte, doar 25 de planuri de afacere au devenit realitate, printre care și magazinul online de încălțăminte din piele de origine spaniolă, PantofiDeFabrica.ro. Așa că a cumpăra de aici mi se pare și o ocazie bună de a susține niște români care au renunțat la joburile lor din străinătate pentru o afacere proprie în România.

E de la sine înțeles că cele 25 de afaceri care au câștigat fonduri europene nerambursabile de până la 40.000 euro fiecare, au avut planurile de afaceri cele mai convingătoare. Ce să mai spun despre faptul că planurile de afaceri au avut cel puțin 90 de pagini? Eu zic doar să ne bucurăm că acești oameni determinați pot fi ACASĂ. Orice am crede, nu degeaba există vorba “nicăieri nu-i ca acasă”, până și Fuego o cântă.

DE CE PANTOFIDEFABRICA?

Îmi amintesc când aveam piciorul cât o frunză de mesteacăn și purtam pantofii mamei prin casă, deși ”a purta” nu e neapărat termenul potrivit. Mai degrabă, târam pantofii ei dintr-o parte în alta a casei. Atunci visam la niște tocuri înalte până la tavan, acum visez la stil și calitate. Mai ales că odată cu timpul am început să numesc încălțămintea incomodă și cea care se strică imediat: ”PantofiDePorțelan”.

Pantofii De Porțelan sunt, exact cum ne spune și denumirea, furmoși, dar ”se sparg”, nu rezistă în timp. Mai au și alte caracteristici care ne pun sănătatea în pericol:

 • Materiale nepotrivite. De exemplu, talpa de plastic favorizează apariția ciupercilor, a mirosurilor neplăcute și a mâncărimilor.
 • Forma nepotrivită. E important să alegem forma în funcție de piciorul nostru, nu invers, altfel vom avea dureri și bătături. Vârful pantofului e necesar să fie suficient de lat pentru a evita să avem degetele înghesuite.
 • Talpa prea groasă poate crea probleme genunchilor.

De aceea e important să ne cumpărăm pantofii de la o firmă de încredere. Eu am descoperit la PantofiDeFabrica faptul că încălțămintea este:

 • modernă cu design atractiv
 • de cea mai bună calitate
 • la prețuri accesibile
 • venită direct din fabricile spaniole

Pe PantofiDeFabrica.ro găsești pantofi din piele naturală atât pentru domni, doamne, cât și pentru copii:

Sursă: PantofiDeFabrica.ro

Garantează durabilitatea, având încălțăminte modernă de la cele mai cunoscute mărci spaniole: Angelitos, Mañas, Kelme, Marlene Prieto, Piel de Angel, etc., dar și mărci internaționale de mare interes precum Xti.

CE AR MAI FI DE ȘTIUT?

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 200 lei în toată România, iar comenzile pot fi atât online, cât și en-gros.

21 COMMENTS

 1. Pana acum am evitat sa comand incaltaminte online pentru ca sunt sigura ca nu imi pot alege corect marimea. In sfarsit voi reusi 100% cu acest ghid de marimi.

 2. Si eu sustin antreprenoriatul romanesc si achizitionez produse de orice natura de la producatorii autohtoni. Voi avea in vedere acest site, pe viitor, multumim pentru sugestie.

 3. Aici sunt vinovata. Eu pun preț pe preț. 😊 Preț și frumusețe. Mai puțin calitate. Pentru ca ma plictisesc repede de ei și mereu vreau pantofi noi.

 4. Si eu de multe ori optez pentru pantofii facuti la comanda, asta pentru ca am pielea destul de sensibila si cu greu gasesc incaltarile potrivite.

 5. Cumpăr numai produse de calitate iar când vine vorba de picioare… este și mai mare atenția cu care fac alegerile.
  Intru pe pantofidefabrica imediat. Am nevoie de niște pantofi…!

 6. Ce dragut! Ma bucur sa aud ca tot mai multi oameni atrag fonduri si isi deschid cate o afacere frumoasa! O sa arunc si eu o privire pe site!💕

 7. Frumos, ma bucur pentru ei. 90 de pagini pentru proiect mi se pare wow!
  Sper sa reziste si sa ne fie alaturi multi ani de acum inainte 🙂

 8. Nu auzisem de ei, dar si eu sustin firmele romanesti. Voi face si eu o vizita pe site, sa vad ce gasesc.

 9. Foarte faine ideile tale! Eu nu pot purta incaltaminte inconfortabila. Nu ma simt in largul meu. Am si piciorul micut asa ca gasesc mai greu modele care sa imi vina din prima. 😳

 10. Nu am mai auzit despre acest site, dar o sa arunc un ochi poate imi gasesc o pereche de incaltaminte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here